dissabte, 21 de gener del 2017

Una gran familia

AEG SON FERRIOL, 5 unitats, 5 colors i 5 metodologies diferents. Petits i grans, de Ferrerets a Rutes i tots formant una gran família. Tal vagada siguem un dels agrupaments més petits, però a la vegada una de les famílies més grans.

Cada nin tant diferent, cada nin amb les seves virtuts i els seus defectes, però sobre tot cada un amb els seus forts. Molts caràcters diferents però sent sempre el que li falta al del costat. Tots i cada un d’ells units formant-ne un sol.

Dia a dia aprenent un dels altres, aportant-se totes aquelles coses apreses o que tant be se’ls hi dóna. Ensenyant a aquell que no sap tot el que un sap. Sempre creixent plegats complementant-se entre ells.
Quan uneixes tantes personalitats diferents treus un enorme sac de sensacions i sentiments de tot el que junts són capaços de transmetre. Tots ells especials per separat però increïbles junts.

Dia a dia quan acaba el cau, l’excursió o l’acampada, són mil les batalletes que tens per contar a casa, perquè al igual que ells, nosaltres els mes grans, també contem als pares, a la nostra parella o amics tot allò que hem viscut i
ens han aportat. Mil pallassades amb els més pallasets acompanyades de mil rialles. Mil abraçades dels més mimosos. Segudes de "cotilleos" amb els més curiosos. Jocs i danses amb tots. Tallers amb els més creatius. Pessigolles i rialles amb els més petits abans d’anar a dormir. Besades de bona nit o abans de partir. Però el més important és un recull de moments que s’acumulen com a grans records dins el cor de cada un de nosaltres.

Podríem dir que no importa el color de la camisa o la unitat a la que pertanys perquè tots formen aquesta gran família. ¡PERQUE JUNTS SOM EL QUE SOM!

SEMPRE A PUNT!
AEG SON FERRIOL






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada